Tag: ΦΕΤΑ

Πώς και τι περιμέναμε την εποχή της κολοκύθας, για να την απολαύσουμε γεμιστή, σε σούπες και σε απίθανα γιαχνί, όπως αυτό με τα τρυφερά καρότα, τον μυρωδάτο κόλιανδρο και τη φέτα.

Η γέμιση δεν έχει κάτι το πολύπλοκο. Δύο-τρία υλικά όλα κι όλα: φέτα βαρελίσια, τριμμένη, αυγά, μια λιπαρή ουσία και πιπέρι, που δουλεύονται όλα μαζί με το χέρι μέχρι να αποκτήσουν ομοιογένεια.

Δοκιμάστε τις τούτες τις νόστιμες γεμιστές «βαρκούλες». Σε αυτά τα διαφορετικά παπουτσάκια αντί για μελιτζάνα βάζουμε κολοκύθι και αντί για κιμά λουκάνικο.