Πίτες της Γεωργίας

Παραδοσιακά Ψητοπωλεία σε Αργυρούπολη & Γλυφάδα

 
 

Πίτες της Γεωργίας

Μοναδικές γευστικές επιλογές με... παράδοση!

 
 

Πίτες της Γεωργίας

Δύο υπέροχοι χώροι με τις πιο απολαυστικές γευστικές επιλογές!

Τα ψητοπωλεία των Νοτίων Προαστίων!

Πίτες Της Γεωργίας

Το όνομα μας Ψητοπωλεία “Πίτες της Γεωργίας” είναι όνομα ψητοπωλείου δεύτερης γενιάς. Το πρώτο κατάστημα δημιουργήθηκε από την μητέρα μας (Γεωργία) το 1990. Τα παιδιά της αποφασίσαμε να κρατήσουμε και να τιμήσουμε το όνομα που τάισε γενιές στα Νότια Προάστια. Πλέον μπορείτε να έρθετε στους ανακαινισμένους μας χώρους είτε στην Αργυρούπολη, στην Μαρίνου Γερουλάνου 53 είτε Στην Άνω Γλυφάδα, στην Γεωργίου Γεννηματά 59.

Τα καταστήματά μας δημιουργήθηκαν με πολύ κόπο και προσωπική εργασία και έχοντας μεγάλη αγάπη για γευστικό και ποιοτικό φαγητό. Έχοντας μάθει από την μητέρα μας Γεωργία, διατηρήσαμε αλλά και εξελίξαμε όλα τα συστατικά που έκαναν γνωστό στους σουβλακοφάγους αλλά και κάθε λογής κρεατοφάγους των Νοτίων Προαστίων, το σουβλατζίδικο οι Πίτες της Γεωργίας.

Οι Πίτες της Γεωργίας, οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό, όλες αυτές τις δεκαετίες βασίζονται σε τρία βασικά συστατικά: Γεύση – Ποιότητα – Μεράκι. Η σταθερότητα των ποιοτικών προϊόντων μας, το μεράκι για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, οι απίστευτες γεύσεις μας μαζί με την πολύ προσωπική δουλειά – που γίνεται με πολύ ευχαρίστηση και χαμόγελο, μας έχουν καταξιώσει στην συνείδηση των πελατών μας και μας έχουν κατατάξει στα καλύτερα ψητοπωλεία των νοτίων Προαστίων!
Ευελπιστούμε και πιστεύουμε να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά μας, τα οποία να συνεχίσουν, με το ίδιο μεράκι και αγάπη για το καλό φαγητό, την ιστορία των ψητοπωλείων οι Πίτες της Γεωργίας και τα επόμενα πολλά χρόνια!Τα καταστήματα μας εξυπηρετούν τις περιοχές Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Καλαμάκι, Γλυφάδα, Γλυφάδα – Τερψιθέα, Ελληνικό.
Τώρα και Online Delivery!

Οι Πίτες της Γεωργίας με online παραγγελία

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και είναι αναπόφευκτο να εξελισσόμαστε και να την ακολουθούμε. Στις σύγχρονες επιταγές της τεχνολογίας εντάσσεται και η δυνατότητα να μπορεί ο πελάτης να παραγγέλνει online, εύκολα και γρήγορα!

Γι’ αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να παραγγείλουν δωρεάν μέσα της υπηρεσίας Online Delivery, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Παραγγείλτε τώρα τις υπέροχες γεύσεις μας, επωφεληθείτε από τις εκπλήξεις μας και τις μοναδικές μας προσφορές και… Καλή σας Όρεξη!

Πιάτα που... αγαπήσατε!

Μερίδα Γύρος Χοιρινός

Μερίδα Καλαμάκια Κοτόπουλο

Μερίδα Κεμπάπ Γιαουρτλού

Σαλάτα με Γύρο Κοτόπουλο