Tag: μοσχάρι

Το σουμάκ κι η πάπρικα δίνουν πικάντικο χαρακτήρα σ΄ αυτά τα μοσχαρίσια σουβλάκια που μπορούμε να τα σερβίρουμε με μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και αφράτο ρύζι.

Το μπουμπάρι είναι ένας «αρρενωπός» μεζές με εντόσθια, που συνηθίζεται από τους Βολιώτες, κυρίως τον χειμώνα και στις γιορτές των Χριστούγεννων και του Πάσχα.

Είναι μία από τις 70 συνταγές για «Ρεβεγιόν χωρίς κόπο», στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/12 με την Καθημερινή.