Το πόσο ταιριάζει το παντζάρι με το πορτοκάλι δεν λέγεται, κι αυτή η σκορδάτη παντζαροσαλάτα το αποδεικνύει και με το παραπάνω.
Το πόσο ταιριάζει το παντζάρι με το πορτοκάλι δεν λέγεται, κι αυτή η σκορδάτη παντζαροσαλάτα το αποδεικνύει και με το παραπάνω.
Η φριτάτα έχει όλη τη γεύση και την υφή της ομελέτας φούρνου χωρίς να περιέχει ίχνος αυγού!
Άλλα λαχανικά για τον ζωμό, άλλα για φάγωμα, ποικιλία μυρωδικών και ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί!
Το εθνικό πιάτο της Ουγγαρίας, είναι κάτι ανάμεσα σε βραστό και μαγειρευτό.
Οι διαφορετικές υφές των υλικών είναι είναι σκέτη απόλαυση σ’ αυτή τη θερμαντική, πλούσια σούπα με λαχανικά, μανιτάρια και ξινό τραχανά, που είναι γεμάτη γεύση.
Το όνομά της σημαίνει «δύο φορές βρασμένη», μια που η χορταστική φασολάδα της Τοσκάνης, που έχει και πολλά λαχανικά, φτιάχνεται σε μεγάλες ποσότητες και ζεσταίνεται ξανά και ξανά.
Εύκολο, γρήγορο, χωρίς να λερώνουμε σκεύη και πάνω από όλα ζουμερό και πεντανόστιμο.
Αν ψάχνετε μια ιδιαίτερη συνταγή για ένα γιορτινό κάλεσμα στο σπίτι, τη βρήκατε.
Αυτός ο πουρές πατάτας έχει εκείνο το «κάτι» παραπάνω που χρειάζεται για να σταθεί σε ένα γιορτινό τραπέζι.
Μια φίνα καροτόσουπα με διακριτά αρώματα πορτοκαλιού και καπνιστής πάπρικας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 201.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 61.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 159.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr