Και κόκκινα και πράσινα μήλα έχει για ποικιλία αυτή η νηστίσιμη μηλόπιτα με τη σούπερ τραγανή επιφάνεια από κραμπλ.
Και κόκκινα και πράσινα μήλα έχει για ποικιλία αυτή η νηστίσιμη μηλόπιτα με τη σούπερ τραγανή επιφάνεια από κραμπλ.
Κριτσίνια με ντομάτα, ελαιόλαδο και σουσάμι, ένα γρήγορο και ελαφρύ σνακ για να μας «κρατήσει» μέσα στην μέρα.
Η φριτάτα έχει όλη τη γεύση και την υφή της ομελέτας φούρνου χωρίς να περιέχει ίχνος αυγού!
Η αυθεντική πίτσα ρομάνα στην «λευκή» εκδοχή της με πατάτες, δεντρολίβανο και μπόλικο ελαιόλαδο.
Ένα πλούσιο σε γεύση κέικ, γεμάτο αρώματα από γαρίφαλο, τζίντζερ, μέλι και μαύρο πιπέρι!
Πιστέψτε μας! Ακόμα και αν δεν ξέρετε να χειρίζεστε καλά το κορνέ και δεν πετύχετε την τέλεια εμφάνιση, τα δικά σας πτι φουρ θα είναι πιο νόστιμα από αυτά του φούρνου.
Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι με ελαφριά κρέμα και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Ένα γλυκό που όλοι λατρεύουμε!
Αρωματικό και απίστευτα νόστιμο αυτό το κέικ με αμύγδαλα και λεμόνι. Απαραίτητο με το τσάι, τον καφέ ή το ρόφημα της αρεσκείας σας.
Τα τελί πισία είναι ένα ζυμαρένιο κέρασμα σχετικά γρήγορο που απαιτεί ωστόσο, μαστόρικη τεχνική με μπελαλίδικα και διαρκή ανοίγματα και στριψίματα.
Για αυτή την πανεύκολη τυρόπιτα δεν χρειάζεται να φτιάξετε ούτε φύλλο. Ανακατεύετε τη ζύμη με τη φέτα, ψήνετε και έτοιμη!
Μόλις 3 υλικά αρκούν για να έχουμε στο ντουλάπι μας το πιο μυρωδάτο γλυκό άρτυμα: ζαχαρωμένες λεμονόφλουδες!
Είναι κέικ ή μηλόπιτα; Και τα δύο! Αυτό το κέικ με κακάο, μήλα και κομμάτια σοκολάτας είναι σίγουρα ένα γλυκό που θα ξαναφτιάξουμε.
Στην παραδοσιακή μορφή της κρεατόπιτας αυτής βάζουμε το αρνί ωμό και με τα κόκαλα, κι έπειτα ψήνουμε στον φούρνο.
Η σεφ κάνει άνω-κάτω τη σπανακόπιτα και την ανασυνθέτει σε τηγανίτες πανεύκολες και νοστιμότατες.
Γνωρίζετε ότι τo gingerbread ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στον Μεσαίωνα, σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ, κι ότι υπήρχαν ακόμη και εκδηλώσεις αφιερωμένες αποκλειστικά σε αυτό;
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 46.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 16.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr