Ένα πιάτο που αποπνέει ζεστασιά και φροντίδα, ιδανικό για να συνοδεύσει ένα οικογενειακό γεύμα ή να σταθεί μόνο του ως ένα χορταστικό σνακ.
Ένα πιάτο που αποπνέει ζεστασιά και φροντίδα, ιδανικό για να συνοδεύσει ένα οικογενειακό γεύμα ή να σταθεί μόνο του ως ένα χορταστικό σνακ.
Αν έχουμε άγρια, τόσο το καλύτερο. Αν όχι, παίρνουμε πορτομπέλο, πλευρώτους ή άλλα καλλιεργημένα.
Είναι η τέλεια επιλογή για ένα θρεπτικό γεύμα, γεμάτο φθινοπωρινά αρώματα.
Μια ασιατική σαλάτα χορταστική, ελαφριά, φουλ νόστιμη και αρωματική ιδανική για μικρό γεύμα ή ως συνοδευτικό.
Ρολό κοτόπουλου με κρεμμύδια, μανιτάρια, θυμάρι. Ένα πλούσιο φαγητό που θα χαρεί ολόκληρη η οικογένεια.
Ένα από τα best seller του χορτοφαγικού Roots στη Θεσσαλονίκη είναι αυτό το μπέργκερ, και ο Μάνος Γρηγορόπουλος μας έδωσε τη συνταγή.
Εμπλουτίζοντας το παραδοσιακό μας σπανακόρυζο με ντομάτα, λεμόνι και μανιτάρια προσθέτουμε απίστευτη γεύση.
Η φριτάτα έχει όλη τη γεύση και την υφή της ομελέτας φούρνου χωρίς να περιέχει ίχνος αυγού!
Την εβδομάδα της Τυρινής έχουν την τιμητική τους τα τυριά και τα μακαρόνια.
Μην τη πιείτε, μαγειρέψτε τη! Ένα εύκολο φαγάκι του τηγανιού που συνδυάζει το κοτόπουλο με τα μανιτάρια, και νοστιμίζει με ένα κουτάκι μπίρα.
Οι διαφορετικές υφές των υλικών είναι είναι σκέτη απόλαυση σ’ αυτή τη θερμαντική, πλούσια σούπα με λαχανικά, μανιτάρια και ξινό τραχανά, που είναι γεμάτη γεύση.
Εύκολο, με απλά υλικά που συνήθως έχουμε στο σπίτι: μανιτάρια, σπανάκι, ρύζι, ένα ωραίο αυγολέμονο και… τρώμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 152.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.
Διάσημη συνταγή προς τιμήν του Αrthur Wellesly, πρώτου δούκα του Wellington και στρατάρχη, ο οποίος νίκησε τον Ναπολέοντα στο Βατερλώ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 188.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Σε περιόδους νηστείας μπορείτε να παραλείψετε τη γραβιέρα και να έχετε ένα νηστίσιμο σάντουιτς. Άλλωστε τα μανιτάρια ταιριάζουν πολύ με τα μυρωδικά και τη μουστάρδα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 188.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 142.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr