Τι ωραία ιδέα! Ένα σπανακόρυζο φουλ στα μυρωδικά γίνεται γέμιση για αυτά τα πεντανόστιμα φουρνιστά καλαμάρια.
Τι ωραία ιδέα! Ένα σπανακόρυζο φουλ στα μυρωδικά γίνεται γέμιση για αυτά τα πεντανόστιμα φουρνιστά καλαμάρια.
Μια κλασική σπανακόπιτα με τα όλα της: τα μυρωδικά, τη φέτα, τον τραχανά που θα ρουφήξει τα νόστιμα ζουμιά στο ψήσιμο, και το ωραίο, τραγανό, χωριάτικο φύλλο της.
Εύκολο, με απλά υλικά που συνήθως έχουμε στο σπίτι: μανιτάρια, σπανάκι, ρύζι, ένα ωραίο αυγολέμονο και… τρώμε.
Η σεφ κάνει άνω-κάτω τη σπανακόπιτα και την ανασυνθέτει σε τηγανίτες πανεύκολες και νοστιμότατες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Μυρωδάτοι σπανακοκεφτέδες ένα ιδανικό καλοκαιρινό ορεκτικό και όχι μόνο.
Μια μοναδική συνταγή-κειμήλιο από την κουζίνα της Ερυθραίας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191
Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων και με τη συνδρομή του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε στο προϊόν «γαριδομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα με σπανάκι» την παρουσία αυγού
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr