Αρωματικοί και με γλυκιά, χορταρένια γεύση. Οι τσουκνιδοκεφτέδες είναι μεζές-μάλαμα.
Αρωματικοί και με γλυκιά, χορταρένια γεύση. Οι τσουκνιδοκεφτέδες είναι μεζές-μάλαμα.
Σε ισχύ τέθηκε ο νέος «Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου» που ρυθμίζει ολοκληρωμένα τον τρόπο αποτελεσματικής και ουσιαστικής λειτουργίας των Συμβουλίων, ενσωματώνοντας όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει από τις τελευταίες νομοθετικές παρεμβάσεις και με σύμφωνη γνώμη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει μια πρωτότυπη εκδοχή ρεβυθάδας με σπανάκι ή όποια άλλα χόρτα προτιμάμε.
Μα πόσο ταιριαστές και απίθανα νόστιμες είναι αυτές οι δύο σούπες!
Τι ωραία ιδέα! Ένα σπανακόρυζο φουλ στα μυρωδικά γίνεται γέμιση για αυτά τα πεντανόστιμα φουρνιστά καλαμάρια.
Επιπλέον, ο κ. Σπανάκης υπογραμμίζει ότι με το ίδιο άρθρο προβλέπεται για τους οφειλέτες που πληρούν τα κριτήρια του ευάλωτου οφειλέτη, η δυνατότητα απαλλαγής από προσαυξήσεις, τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, που κυμαίνεται από 75%-95%.
Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ, ο δημοσιογράφος Μανώλης Σπανάκος εργάστηκε σε πολύ γνωστές εφημερίδες όπως το Έθνος, ο Ελεύθερος Τύπους η Espresso κτλ.
Μια κλασική σπανακόπιτα με τα όλα της: τα μυρωδικά, τη φέτα, τον τραχανά που θα ρουφήξει τα νόστιμα ζουμιά στο ψήσιμο, και το ωραίο, τραγανό, χωριάτικο φύλλο της.
Εμπλουτίζοντας το παραδοσιακό μας σπανακόρυζο με ντομάτα, λεμόνι και μανιτάρια προσθέτουμε απίστευτη γεύση.
Εύκολο, με απλά υλικά που συνήθως έχουμε στο σπίτι: μανιτάρια, σπανάκι, ρύζι, ένα ωραίο αυγολέμονο και… τρώμε.
Η σεφ κάνει άνω-κάτω τη σπανακόπιτα και την ανασυνθέτει σε τηγανίτες πανεύκολες και νοστιμότατες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Υποδομών και Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη για την προστασία των εργαζομένων στη διανομή (delivery)
Μυρωδάτοι σπανακοκεφτέδες ένα ιδανικό καλοκαιρινό ορεκτικό και όχι μόνο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 180.
Μια μοναδική συνταγή-κειμήλιο από την κουζίνα της Ερυθραίας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr