Άγνωστο γιατί αυτή η συνταγή για ψάρι με ξίδι και σαφράν πήρε ετούτη την ονομασία, όμως η νοστιμιά της θα μας κάνει να ξεχάσουμε την όποια απορία περί ονοματοδοσίας.
Άγνωστο γιατί αυτή η συνταγή για ψάρι με ξίδι και σαφράν πήρε ετούτη την ονομασία, όμως η νοστιμιά της θα μας κάνει να ξεχάσουμε την όποια απορία περί ονοματοδοσίας.
Ο καραβομάγειρας Νίκος Συρίγος, πέρασε 43 χρόνια μαγειρεύοντας εν πλω.
Από τα πιο νόστιμα ψάρια τα λυθρίνια, είναι τώρα στην εποχή τους και γίνονται υπέροχα στο τηγάνι, εύκολα και γρήγορα.
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τον γαύρο πανέ, οι μεγάλοι θα εκτιμήσουν και τη σκορδαλιά με το λεμόνι και το μαϊντανό.
Οι αρωματικές και ζουμερές «παντρεμένες» σαρδέλες συνοδεύονται από βλίτα τσιγαριαστά σε αυτό το ελαφρύ, πολύ καλοκαιρινό φαγητό
Ολόφρεσκες στήρες, λαχανικά και τραχανάς είναι τα συστατικά αυτής της παραδοσιακής ψαρόσουπας από τη Λέσβο.
Συνταγή από τη Χαλκιδική, πικάντικη χάρη στην τσούσκα πιπεριά και με την πλούσια νοστιμιά της σαρδέλας.
Είναι μια ιδιαίτερη και λιχούδικη, φουρνιστή ρεβυθάδα, με αλμυρούτσικες αντζούγιες και κομμάτια κεφαλοτυριού που λιώνουν ελαφρώς και ροδίζουν όμορφα.
Άλλα λαχανικά για τον ζωμό, άλλα για φάγωμα, ποικιλία μυρωδικών και ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί!
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Με αυτή τη συνταγή θα αγαπήσουν το ψάρι ακόμη και τα πιο πεισματάρικα πιτσιρίκια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 172.
Η συνταγή πρωτοκυκλοφόρησε στην ειδική έκδοση του Γαστρονόμου «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια».
Μόλις 20 λεπτά ψήσιμο θέλει ο γαύρος πλακί, που μπαίνει στο ταψί με ντοματίνια, μάραθο, ελιές και κάππαρη.
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για το καθημερινό μας τραπέζι, τόσο νόστιμη που ταιριάζει και σε επίσημο κάλεσμα με μπουφέ ψαρικών.
Ο Ψαριανός, όμως, αμφισβητώντας τι έγινε έκανε την παρακάτω ανάρτηση. Χωρίς ντροπή.
Ο Πρωθυπουργός μας τρώει ψάρι... Εμείς τον π@υτσ@ μας...
Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Ψαριανού. Ο γνωστός τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ο Δημήτρης Ψαριανός γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1948 στην Πρέβεζα.
Αναγνώστης του Ηλιούπολη για όλους και Ηλιουπολίτης εντόπισα σήμερα στην παραλία της Γλυφάδας (Τουριστικό Περίπτερο) νεκρά ψάρια μπροστά στην αμμουδιά
«Μία πρώτη εκτίμηση που να είναι έγκυρη θα έχουμε περίπου σε ένα μήνα»
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr