Tag: ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

Ένα ταπεράκι με αυτό το απίθανο ντιπ και μια ποικιλία από κριτσίνια κάθε λογής είναι η ιδέα μας για ένα ορεκτικό έξτρα απολαυστικό, ό,τι άλλο κι αν περιέχει το καλάθι του πικνίκ.

Χατσαπούρι, μια παραδοσιακή Γεωργιανή συνταγή που θυμίζει κασερόψωμο, με αφράτη, τραγανή και χρυσαφένια ζύμη, ότι πρέπει και για πρωινό.

Η ρεβυθοσαλάτα είναι μια πλούσια και δροσερή σαλάτα, που μετατρέπεται εύκολα σε κύριο γεύμα με την προσθήκη τυριού, αλλαντικού ή παστού ψαριού.

Το πανταχού παρόν κύμινο στις μαγειρικές του όρους Σινά το βρίσκουμε κι εδώ μαζί με αρκετό σκόρδο και δροσερές μυρωδιές άνηθου και μαϊντανού.

Έξυπνη ιδέα για να αξιοποιήσουμε το ψωμί που μας έμεινε, αλλά και για να ετοιμάσουμε στο λεπτό ένα νόστιμο σνακ που θα συνοδεύσει τους μεζέδες και την μπίρα μας.

Το κόψιμο, το αργό μαγείρεμα, η κρέμα, το κρασί και η κανέλα κάνουν αυτόν τον βουτυράτο πουρέ γλυκοπατάτας ένα από τα πιο νόστιμα συνοδευτικά για τα γιορτινά κρεατικά.

Πολύς ο λόγος τελευταία για το κίμτσι, το κορεάτικο τουρσί. Εμείς σας δίνουμε τη συνταγή για να το ετοιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι και να απολαμβάνετε τα ευεργετικά του οφέλη καθημερινά.