Tag: ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Η παραδοσιακή συνταγή για το adjaruli khachapuri, το γεμιστό ψωμί της Γεωργίας, σε σχήμα βαρκούλας, έχει τυριά και ένα αυγό στο κέντρο.

Αυτά τα μοσχαρίσια σκαλοπίνια που ξεκινούν στο τηγάνι και ολοκληρώνονται στον φούρνο δεν είναι μόνο πεντανόστιμα αλλά γίνονται στο πι και φι.

Δροσερή σαλάτα με ανάμεικτα αγγούρια που ο σεφ συνδυάζει για τις διαφορετικές τους υφές και γεύσεις, δίνοντας στο ταπεινό αγγούρι ρόλο πρωταγωνιστικό και στη σαλάτα δροσιά απολαυστική.

Τα κεφτεδάκια προβατίνας είναι ένας ρωμαλέος μεζές αλλά και αγαπημένο κυρίως πιάτο για μικρούς και μεγάλους. Είναι πικάντικοι, με τζίντζερ και γιαούρτι και θα συνοδέψουν μοναδικά τις παγωμένες μπύρες μας.