Το κασπακινό αρνάκι ψήνεται με μπόλικο ρύζι, σταφίδες, κουκουνάρια και μυρωδικά και σκεπάζεται με ένα στρώμα από τυρί καλαθάκι Λήμνου, το οποίο γκρανινάρεται και σχηματίζει μια ρόδινη, λαχταριστή κρούστα.
Το κασπακινό αρνάκι ψήνεται με μπόλικο ρύζι, σταφίδες, κουκουνάρια και μυρωδικά και σκεπάζεται με ένα στρώμα από τυρί καλαθάκι Λήμνου, το οποίο γκρανινάρεται και σχηματίζει μια ρόδινη, λαχταριστή κρούστα.
Στην προσπάθεια για αδυνάτισμα και διατήρηση ενός εντυπωσιακού σώματος, πολλοί αναζητούν τρόπους να ενισχύσουν τον μεταβολισμό τους και να κάψουν το περιττό λίπος πιο αποτελεσματικά.
Τρυφερό και αρκετά λιπαρό κρέας, το χεράκι είναι ιδανικό για ρολό.
Στην παραδοσιακή μορφή της κρεατόπιτας αυτής βάζουμε το αρνί ωμό και με τα κόκαλα, κι έπειτα ψήνουμε στον φούρνο.
Μυρωδάτη και φίνα τούτη η μαγειρίτσα, με μπόλικα κρεμμυδάκια και άφθονο άνηθο, χωρίς μαρούλι.
Λιτό, απλό, τέλεια μελωμένο, απίθανα νόστιμο φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι.
Με κοτόπουλο, κατσίκι, μοσχάρι και αρνί γίνεται αυτό το ενδιαφέρον και διαφορετικό από το κλασικό γκιούλμπασι. Ιδανικό τόσο για μεζές όσο και για κυρίως μαζί με πατάτες τηγανητές ή ένα πιλάφι.
Στην παραδοσιακή μορφή της κρεατόπιτας αυτής βάζουμε το αρνί ωμό και με τα κόκαλα, κι έπειτα ψήνουμε στον φούρνο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 175.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 173
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 195.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 180.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 199.
«Ήταν η ώρα 4 τη νύχτα, όταν με ειδοποίησαν ότι έγινε πραξικόπημα. Ύστερα ειδοποίησα τον Θανάση τον Λώλα (τότε αντιδήμαρχο) και αυτός το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr