Tag: ΑΡΝΙ

Το κασπακινό αρνάκι ψήνεται με μπόλικο ρύζι, σταφίδες, κουκουνάρια και μυρωδικά και σκεπάζεται με ένα στρώμα από τυρί καλαθάκι Λήμνου, το οποίο γκρανινάρεται και σχηματίζει μια ρόδινη, λαχταριστή κρούστα.

Στην προσπάθεια για αδυνάτισμα και διατήρηση ενός εντυπωσιακού σώματος, πολλοί αναζητούν τρόπους να ενισχύσουν τον μεταβολισμό τους και να κάψουν το περιττό λίπος πιο αποτελεσματικά.

Με κοτόπουλο, κατσίκι, μοσχάρι και αρνί γίνεται αυτό το ενδιαφέρον και διαφορετικό από το κλασικό γκιούλμπασι. Ιδανικό τόσο για μεζές όσο και για κυρίως μαζί με πατάτες τηγανητές ή ένα πιλάφι.

«Ήταν η ώρα 4 τη νύχτα, όταν με ειδοποίησαν ότι έγινε πραξικόπημα. Ύστερα ειδοποίησα τον Θανάση τον Λώλα (τότε αντιδήμαρχο) και αυτός το Δημοτικό Συμβούλιο.