Η κλασική σμυρναίικη συνταγή για τα αγαπημένα, μικρών και μεγάλων, γιουβαρλάκια.
Η κλασική σμυρναίικη συνταγή για τα αγαπημένα, μικρών και μεγάλων, γιουβαρλάκια.
Μια αρωματική και πλούσια κοτόσουπα -το ρύζι τη νοστιμίζει και τη χυλώνει ιδανικά-, ό,τι πρέπει για τις μέρες που δε νιώθουμε και τόσο καλά και ψάχνουμε θαλπωρή και ζεστασιά.
Παραδοσιακή συνταγή φασολάδας από την Ήπειρο με ψιλά φασόλια και καυτερή πιπεριά.
Το εθνικό πιάτο της Ουγγαρίας, είναι κάτι ανάμεσα σε βραστό και μαγειρευτό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 93.
Οι διαφορετικές υφές των υλικών είναι είναι σκέτη απόλαυση σ’ αυτή τη θερμαντική, πλούσια σούπα με λαχανικά, μανιτάρια και ξινό τραχανά, που είναι γεμάτη γεύση.
Aπίθανα γιουβαρλάκια κοτόπουλου με κάρι και ρυζομακάρονα με εξωτικό άρωμα, φρέσκο τσίλι και τζίντζερ.
Αυτή η σχετικά γρήγορη πικάντικη κοτόσουπα είναι ιδανική για μετά τη δουλειά.
Μια άλαδη σούπα που φτιάχνουν στην Ιερά Μονή του Σινά με λαχανικά από τους κήπους τους – κάποιες φορές αντί για κριθαράκι βάζουν ρύζι.
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/1/2024- ΩΡΑ 02:30 Μ.Μ.
Ιδιαίτερη βελουτέ σούπα με ξινόμηλα και κουνουπίδι ιδανική για vegans!
Τετάρτη 20.12.2023 και ώρα 02.15 μ.μ.
Τα συγκεκριμένα, όπως είπε κρίθηκε ότι έχουν ένα εξειδικευμένο αντικείμενο (δωρεές υπό όρους, συγκεκριμένη εμπορική δραστηριότητα κτλ.)
Ο κύριος Κ. έλεγε πως είναι σφάλμα να καταπίνεις σιωπηλά την αδικία που σου έγινε και διηγήθηκε την ακόλουθη ιστορία:
Μια φίνα καροτόσουπα με διακριτά αρώματα πορτοκαλιού και καπνιστής πάπρικας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
8 ζευγάρια έβγαλε η κλήρωση σήμερα...
Τετάρτη 08.11.2023 και ώρα 03.00 μ.μ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114.
Σάββατο 30.09.2023 και ώρα 05.15 μ.μ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr