Με τις ψήφους της Ν.Δ. έγινε δεκτό αργά το βράδυ της Τρίτης (3/10), το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού...
Με τις ψήφους της Ν.Δ. έγινε δεκτό αργά το βράδυ της Τρίτης (3/10), το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού...
Τους τρεις βασικούς στόχους του σχεδίου νόμου για την «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού», ανέδειξε η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 188.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 173.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 173
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 52.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕ – ΟΤΑ καλεί όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους να συμμετέχουν, διεκδικώντας να αποσυρθεί τώρα το αντεργατικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η νομοθετική ρύθμιση - «Είναι ισορροπημένη καθώς δεν είναι πολύ σκληρή με τους εργοδότες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 52.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Με το νομοσχέδιο Γεωργιάδη η ευθύνη για τον ημερήσιο χρόνο εργασίας περνάει στον εργοδότη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Στο νέο ν/σ του ΥΠΕΣ που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση, στο άρθρο 25 γίνεται αναφορά στην μεταφορά αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών.
Στο νέο ν/σ του ΥΠΕΣ για του ΟΤΑ που είναι σε δημόσια διαβούλευση, συμπεριλήφθη άρθρο του αφορά στη σύσταση επιτροπή και στην αύξηση του αριθμού των αντιδημάρχων.
Η γέμιση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα γούστα μας και έτσι εκτός από τυροπιτάκια, να φτιάξουμε κιμαδοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια κ.ά. ‘Ο,τι πρέπει για πρωινό!
Στη γεύση, αυτές οι απίθανες ιταλικές πολπέτες, θυμίζουν λίγο τα δικά μας γιουβαρλάκια, αλλά είναι πιο πικάντικα, περισσότερο σαν μεζές παρά σαν κυρίως πιάτο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr