Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας:''Ομελέτα με ντομάτα, μοτσαρέλα και παστουρμά'' 19 Μαϊου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 63. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Στραπατσάδα με σπαράγγια'' 17 Μαϊου 2023 Μπορείτε να βάλετε σπαράγγια πράσινα, μπορείτε να βάλετε και λευκά. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας:'' Μπουκίτσες κοτόπουλου τηγανητές σε πίτα (αρμένικο ταντούνι)'' 09 Μαϊου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Κεφτεδάκια με ντομάτα, πιπεριά και βασιλικό'' 26 Απριλίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Πένες από κόκκινες φακές, με φρέσκες αγκινάρες, ντοματίνια και βασιλικό'' 19 Απριλίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 181. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Φασολάκια λαδερά με γλυκοπατάτες και κανέλα'' 02 Απριλίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Μπακαλιάρος λεμονάτος μικρασιάτικος'' 22 Μαρτίου 2023 «Τα ψάρια με ντομάτα ή λεμονάτα συνηθίζονταν στα παράλια της Μ. Ασίας. Φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό, είναι πεντανόστιμο» μας λέει η Θέμις Παπαδοπούλου. Διαβάστε Περισσότερα