Tag: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Το αρμενοβίλ, αυτό το παγωμένο επιδόρπιο με το εντυπωσιακό όνομα, ταυτίστηκε όσο κανένα άλλο με την αστική ζαχαροπλαστική της Θεσσαλονίκης.

Τα καλαμάρια γεμίζονται με ρύζι, σταφίδες και κουκουνάρι σ’ ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό φαγητό της Σμύρνης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Μπορούμε να τα σερβίρουμε ως μεζέ αλλά και ως κυρίως πιάτο, με μια σαλάτα στο πλάι, όποτε θέλουμε να φτιάξουμε κάτι χωρίς πολύ κόπο.

Πολύς ο λόγος τελευταία για το κίμτσι, το κορεάτικο τουρσί. Εμείς σας δίνουμε τη συνταγή για να το ετοιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι και να απολαμβάνετε τα ευεργετικά του οφέλη καθημερινά.