Tag: ΚΡΑΣΙ

Τα καλαμάρια γεμίζονται με ρύζι, σταφίδες και κουκουνάρι σ’ ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό φαγητό της Σμύρνης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.

Μια πανσέτα που κάνει «κρατς», ιδανική για γιορτινά τραπέζια. Έχει για παρέα μια σάλτσα από σκοπελίτικα ξερά δαμάσκηνα που πραγματικά την απογειώνει.