Μια σαλάτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, νόστιμη δροσερή και πολύ χορταστική...
Μια σαλάτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, νόστιμη δροσερή και πολύ χορταστική...
Το τουρλού είναι το κατεξοχήν καλοκαιρινό φαγητό και στον ταβά μελώνει υπέροχα
Στο σπίτι της κ. Φραντζέσκας Χανιώτη ακόμα ζει και βασιλεύει η νοστιμιά της παλιάς Μυκόνου. Στην κουζίνα της μας μαγείρεψε τα πιο τρυφερά κολοκυθάκια με κατσίκι στην κατσαρόλα.
Μια σαλάτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, νόστιμη δροσερή και πολύ χορταστική ιδανική για το γραφείο αλλά και για τις μέρες που θέλετε να φάτε κάτι γευστικό και ελαφρύ.
Πλακουτσωτοί, μεγάλοι και αφράτοι βγαίνουν αυτοί οι κολοκυθοκεφτέδες, που φουσκώνουν λίγο στο τηγάνι γιατί έχουν μπέικιν πάουντερ και αυγά
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο δίπλα σε ένα καραφάκι ούζο ή μια παγωμένη μπίρα από αυτούς τους μυρωδάτους κολοκυθοκεφτέδες με τυρί;
Δοκιμάστε τις τούτες τις νόστιμες γεμιστές «βαρκούλες». Σε αυτά τα διαφορετικά παπουτσάκια αντί για μελιτζάνα βάζουμε κολοκύθι και αντί για κιμά λουκάνικο.
Ζητήσαμε λοιπόν από τη Νένα Ισμυρνόγλου μια συνταγή τρία σε ένα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα ταψί και το…ξεχνάμε! Η τραγανή πανσέτα με λαχανικά στο φούρνο είναι το κυριακάτικο φαγητό που μας λύνει τα χέρια.
Λιτό, απλό, τέλεια μελωμένο, απίθανα νόστιμο φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 147.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 195.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 99.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 53.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr