Άρωμα ελληνικού καλοκαιριού από τις μπόλικες ντομάτες, τις πιπεριές, τα μυρωδικά και το ούζο.
Άρωμα ελληνικού καλοκαιριού από τις μπόλικες ντομάτες, τις πιπεριές, τα μυρωδικά και το ούζο.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Πλούσιο πιάτο, χορταστικό και με ωραίους συνδυασμούς υλικών και υφών.
Ένα υπέροχο γιουβέτσι με κριθαράκι και γαρίδες, νόστιμο, ελαφρύ και μελωμένο, αλλά σπυρωτό και με ωραία υφή.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 159.
Φανταστικές γαριδομπουκίτσες τυλιγμένες σε φύλλο καταϊφιού, που σερβίρονται με μια γλυκόξινη σάλτσα για τις απαραίτητες… βούτες.
Σερβιρισμένες μόνες τους στέκουν άνετα ως μεζές για ούζο ή τσίπουρο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 181.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 169.
Κινέζικο ρύζι με γαρίδες για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Το δικό μας ριζότο: η μανέστρα μαλακώνει, σιγομαγειρεύεται και φουσκώνει απαλά, παραμένοντας ζουμερή και χυλωμένη. Οι γαρίδες απογειώνουν το πιάτο.
Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr