Tag: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Είναι μία από τις 70 συνταγές για «Ρεβεγιόν χωρίς κόπο», στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/12 με την Καθημερινή.

Η ιστορία και η συνταγή του πλούσιου σοκολατένιου κέικ της Αυστρίας με την μαρμελάδα βερίκοκο που προκάλεσε πολλές έριδες και έκαψε ακόμη πιο πολλές καρδιές.

Γνωρίζατε ότι πριν γίνει γλυκό, ο χριστουγεννιάτικος κορμός που κάνει την εμφάνισή του στα ζαχαροπλαστεία κάθε Χριστούγεννα, ήταν ένας αληθινός κορμός δέντρου;