Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Μια διαφορετική φασολάδα από τη κλασική, ο συνδυασμός των καρυδιών με τα φασόλια και τα λαχανικά είναι που τη κάνουν να ξεχωρίζει.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 95.
Κατατέθηκε την Δευτέρα (10.04.2023) στη Βουλή η τροπολογία με την οποία αυξάνονται κατά 8% από την 1η Μαΐου 13 συνολικά αναπηρικά επιδόματα, σύμφωνα με την πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις αισχροκερδούσαν σε σχέση με τις τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.
Τα φασολάκια στο Άγιο Όρος, συνήθως τα μαγειρεύουν λαδερά. Αυτή η συνταγή όμως είναι με χταπόδι και φρέσκες ντομάτες – ένα νοστιμότατο φαγητό.
Με ποσότητες ναρκωτικών συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί του τμήματος Παλαιού Φαλήρου το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα μάλιστα που ήταν εν υπηρεσία. Πρόκειται για έναν αστυνομικό που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας και έναν δεύτερο που υπηρετεί στο Τμήμα Τάξης.
Mια πολύ νόστιμη και αρωματική παραλλαγή της κλασικής συνταγής.
Το δικό μας ριζότο: η μανέστρα μαλακώνει, σιγομαγειρεύεται και φουσκώνει απαλά, παραμένοντας ζουμερή και χυλωμένη. Οι γαρίδες απογειώνουν το πιάτο.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο κορίτσια, η μία εκ των οποίων είναι ανήλικη, επισκέφτηκαν ένα μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη.
Ολόγλυκα φασόλια γίγαντες, που στο τέλος του ψησίματος πρέπει να μείνουν μόνο με το λάδι τους.
Παντρεύουμε τη σαντορινιά φάβα με την αλμυρή κάππαρη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 51.
Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων των επιχειρήσεων -μελών του για τη περίοδο των εορτών Πάσχα 2023 σε όλη την επικράτεια, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος.
Σοκ προκαλούν δύο νέα περιστατικά βίας σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκαν σε Νίκαια, Κηφισιά και Ηλιούπολη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 70.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr