Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 197.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 197.
Μια απλή συνταγή για μοσχαρίσια κεφτεδάκια με μπόλικα μυρωδικά.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις πληρωμές στις συντάξεις Ιουλίου - Πότε θα πάνε στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Κατόπιν πολύμηνης συνεργασίας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής με τις αντίστοιχες Ολλανδικές Αρχές, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Γλυφάδα 52χρονος Έλληνας υπήκοος, Αλβανικής καταγωγής
Η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της, τα οποία ήταν στις 8 Ιουνίου.
Στο κενό έπεσαν οι αντιρρήσεις των φερόμενων ως ιδιοκτητών της περιοχής των Θεάτρων Βράχων και του Λόφου Κοπανά, κατά του δασικού χαρακτήρα των επίδικων εκτάσεων.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Μια πολύ νόστιμη πίτσα, για εκείνους που αγαπούν τις λευκές πίτσες, χωρίς σάλτσα ντομάτας.
Η 44χρονη κινηματογραφίστρια διαδέχεται την Τζέιν Κάμπιον (Μαθήματα Πιάνου", 1993) και την Ζουλιά Ντουκουρνό ("Τιτάν", 2021), επιβεβαιώνοντας το βραδύ βήμα προς την ισότητα σε μια βιομηχανία του κινηματογράφου στην οποία ιστορικά κυριαρχούν οι άνδρες.
Δυο εκλογικά τμήματα, σε Ηλιούπολη και Τρίκαλα, απουσιάζουν για να οριστικοποιηθεί και επίσημα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι. Τα παστουρμαλί είναι για μερακλήδες.
«Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους της παράταξης που με εξέλεξαν βουλευτή του Νοτίου Τομέα και μάλιστα στην δεύτερη θέση»
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 109.
Μια φρέσκια φραουλένια σάλτσα που ταιριάζει πολύ με παγωτά, γιαούρτι και κρέμες, αλλά και με όλα τα σοκολατένια γλυκά, όπως μους, κέικ και τούρτες.
Άγνωστοι προξένησαν ζημιές στα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στον πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 180.
Μια μοναδική συνταγή-κειμήλιο από την κουζίνα της Ερυθραίας.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr