Συντάξεις Ιουλίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών για ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ, Δημόσιο

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 11 Ιουνίου 2023

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις πληρωμές στις συντάξεις Ιουλίου - Πότε θα πάνε στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι

Οι συντάξεις Ιουλίου θα καταβληθούν στο τέλος του μήνα. Από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 29 Ιουνίου αναμένεται να γίνουν οι καταβολές στους συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ αναμένεται να πληρωθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου και η κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα γίνει το απόγευμα της προηγούμενηες ημέρας όπως είθισται, δηλαδή τη Δευτέρα 26 Ιουνίου τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜ.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν 28 Ιουνίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 26/6.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης 28/6.

Αναμένεται η απόφαση από το ΔΣ του ΕΦΚΑ για να ανακοινωθούν και επίσημα οι ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων.

www.dikaiologitika.gr

Προβλήθηκε 15934 φορές
Κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ έφερε στα χέρια χάκερ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένων 2,5 εκατομμμυρίων γονέων και παιδιών

Τα στοιχεία, είχαν δοθεί στο πλαίσιο των δράσεων «Νταντάδες της γειτονιάς» και «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»

Απεργία 9 Απριλίου: Κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο του μετρό

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ: Σας ενημερώνουμε, πως με εντολή της ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 09/04 οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Απεργία 9 Απριλίου: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, τι θα γίνει με Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ - Από τις 10:00 έως τις 17:00 θα λειτουργήσουν Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ