Παραδοσιακή συνταγή φασολάδας από την Ήπειρο με ψιλά φασόλια και καυτερή πιπεριά.
Παραδοσιακή συνταγή φασολάδας από την Ήπειρο με ψιλά φασόλια και καυτερή πιπεριά.
Το εθνικό πιάτο της Ουγγαρίας, είναι κάτι ανάμεσα σε βραστό και μαγειρευτό.
Οι διαφορετικές υφές των υλικών είναι είναι σκέτη απόλαυση σ’ αυτή τη θερμαντική, πλούσια σούπα με λαχανικά, μανιτάρια και ξινό τραχανά, που είναι γεμάτη γεύση.
Γεύση πυκνή, ρωμαλέα, τρανή και βουνίσια έχουν αυτοί οι ξεχωριστοί λαχανοντολμάδες με κιμά προβατίνας.
Το όνομά της σημαίνει «δύο φορές βρασμένη», μια που η χορταστική φασολάδα της Τοσκάνης, που έχει και πολλά λαχανικά, φτιάχνεται σε μεγάλες ποσότητες και ζεσταίνεται ξανά και ξανά.
Τούτη η μακαρονοσαλάτα δεν είναι μόνο ένα θαυμάσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά αλλά και ένα από τα πιο γευστικά σαλατοφαγητά για τις χειμωνιάτικες καθημερινές.
Μόλις 3 υλικά αρκούν για να έχουμε στο ντουλάπι μας το πιο μυρωδάτο γλυκό άρτυμα: ζαχαρωμένες λεμονόφλουδες!
Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έχουν σταλεί από την UEFA 24 φάκελοι που αφορούν ύποπτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια τα οποία διερευνώνται από τη δικαιοσύνη, όπως ανακοίνωσε στα μέλη της Επιτροπής ο πρόεδρός της, Χρήστος Κέλλας.
Είναι ένα πιάτο με μεγάλη ιστορία. Έχει σερβιριστεί σε πολλά τραπέζια.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Μαθηματικού Διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ 2023-24 από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
Αυτό το ιδιαίτερο «ταμπουλέ» δεν έχει πλιγούρι αλλά ωμό, τριμμένο κουνουπίδι μαζί με χειμωνιάτικα φρούτα και μπόλικο χυμό λεμονιού.
Τι καλύτερο από ένα πιάτο με λαχταριστά ριγκατόνι με κιμά; Τα πασπαλίζουμε με βουτυράτο κασέρι και τα φουρνίζουμε μέχρι να ξεροψηθούν και να ροδίσουν.
Με την απόφαση 2467/ 2023 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ανακηρύσσει ΑΚΥΡΩΤΕΑ τη διαδικασία έγκρισης των εναρκτήριων εκδηλώσεων με χρήση αετού στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φιλαδέφειας-Ν.Χαλκηδόνας και, ως εκ τούτου, πιστοποιεί ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ το σύνολο των εκδηλώσεων που ακολούθησαν.
Αυτή η σχετικά γρήγορη πικάντικη κοτόσουπα είναι ιδανική για μετά τη δουλειά.
Εξαιρετικό, παραδοσιακό φαγητό από το Καπέσοβο, χορτοφαγικό και πεντανόστιμο με χόρτα εποχής και όσπρια.
O αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη έξαρση από το καλοκαίρι του 2022».
Εύκολο, γρήγορο, χωρίς να λερώνουμε σκεύη και πάνω από όλα ζουμερό και πεντανόστιμο.
Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024» έχει καινούργια χαρακτηριστικά και ενισχυμένα κοινωνικά κριτήρια
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Την απόφαση να εισηγηθεί στους δικηγορικούς συλλόγους παράταση των κινητοποιήσεων των δικηγόρων μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου έλαβε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr