«Από τώρα και στο εξής, έτσι θα φτιάχνουμε τις φακές!» αποφασίσαμε όλοι εν θερμώ μόλις δοκιμάσαμε αυτές τις αχνιστές φακές.
«Από τώρα και στο εξής, έτσι θα φτιάχνουμε τις φακές!» αποφασίσαμε όλοι εν θερμώ μόλις δοκιμάσαμε αυτές τις αχνιστές φακές.
Ένα light και χορταστικό σαλατογεύμα που συνδυάζει σοφά τις φακές με το πλιγούρι.
Μαριναρισμένα και ψημένα στο σχαροτήγανο, τα θράψαλα γίνεται πολύ ωραία.
Μια λίγο διαφορετική ιδέα για το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Κρεμώδης σούπα με κόκκινες φακές, ιδανική σούπα για τις κρύες μέρες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 115.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 180.
Συναγερμό έχει σημάνει ο ΕΦΕΤ για φακές οι οποίες βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ και μπορεί να είναι επικίνδυνες.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr