Ορατό είναι το ενδεχόμενο για ξεπάγωμα των τριετιών στον ιδιωτικό τομέα από το 2025, θέμα το οποίο συνδέεται με τη μείωση της ανεργίας στη χώρα μας σε επίπεδα κάτω του 10% σε ετήσια βάση.
Ορατό είναι το ενδεχόμενο για ξεπάγωμα των τριετιών στον ιδιωτικό τομέα από το 2025, θέμα το οποίο συνδέεται με τη μείωση της ανεργίας στη χώρα μας σε επίπεδα κάτω του 10% σε ετήσια βάση.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο enikos.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Τα «μωρά» του Ηλία Μαχαίρα επικράτησαν της Σερβίας σε ένα εκπληκτικό τελικό, με την Εθνική εφήβων να κατακτά το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 48.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ με τον κανονισμό στάθμευσης πέριξ των σταθμών μετρό «Άγιος Δημήτριος» και «Ηλιούπολη», που είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προχωράει στο επόμενο βήμα που είναι η διάθεση αυτών σε...
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 159.
Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Υποδομών και Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη για την προστασία των εργαζομένων στη διανομή (delivery)
Η Χρύσα διακρίνεται για το ήθος της, την εργατικότητα της, την απαράμιλλη ανιδιοτέλεια της και την ισχυρή θέληση να δίνει καθημερινούς αγώνες για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας.
Ειδικότερα, οι σχετικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν 10.168 φυσικά πρόσωπα και 16.839 νομικά πρόσωπα.
Τώρα που οι μελιτζάνες είναι στα καλύτερά τους είναι η κατάλληλη περίοδος να φτιάξετε αυτό το ωραίο πιλάφι
Ένα από τα δημοφιλέστερα κοκτέιλ του Μεξικό. Η Michelada (Μιτσελάδα) φτιάχνεται με παγωμένη μπίρα, λάιμ, καυτερή σάλτσα και χυμό ντομάτας
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.
Ένα μελωμένο λαδερό με χάντρες και πατάτες. Τη διαφορά κάνει η γενναία ποσότητα μάραθου που δίνει επιπλέον φρεσκάδα και νοστιμιά στο πιάτο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την ανάσυρσή του.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr