Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Σερβιρισμένες μόνες τους στέκουν άνετα ως μεζές για ούζο ή τσίπουρο.
Πολύχρωμα παγκάκια που αποτελούνται από μεγάλες χρωματιστές ξυλομπογιές ξεκίνησαν να τοποθετούνται στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Ηλιούπολης.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 22.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 52.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Πλέον, οι αγοροπωλησίες θα γίνονται μόνο με ηλεκτρονικά μέσα, δηλαδή κατάθεση ή έμβασμα κλπ., το οποίο και θα αποτυπώνει ο συμβολαιογράφος στην πράξη της αγοραπωλησίας
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Ο Δήμος Ηλιούπολης, μετά τις δράσεις συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και την πρώτη αποστολή/παράδοσή τους, σε επόμενο βήμα συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και συγκεντρώνει σχολικά είδη για τη στήριξη των παιδιών της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα Μουσικά Εργαστήρια του Ν.Π.«Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου».
Στη γεύση, αυτές οι απίθανες ιταλικές πολπέτες, θυμίζουν λίγο τα δικά μας γιουβαρλάκια, αλλά είναι πιο πικάντικα, περισσότερο σαν μεζές παρά σαν κυρίως πιάτο.
Πάμε να κάνουμε την πόλη μας ένα κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση! Την πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζει στον καθέναν από μας!
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα (11/9) στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη Αττικής.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Δήμου Ηλιούπολης για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της πόλης εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση.
Αυτές οι μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, ροζ πιπέρι και αυγά μάτια είναι ιδανικές για brunch αλλά και για ένα ελαφρύ και γρήγορο μεσημεριανό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 155.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr