Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Στράτος Στρατηγόπουλος γνωρίστηκαν το 1979 και συνεργάστηκαν για πέντε χρόνια.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Στράτος Στρατηγόπουλος γνωρίστηκαν το 1979 και συνεργάστηκαν για πέντε χρόνια.
Συμπορεύεται με την «Ηλιούπολη πάμε μπροστά» γιατί πιστεύει στο όραμά της και θέλει να συμμετέχει ενεργά στον ανασχεδιασμό και την αναγέννηση της πόλης μας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα 134 και Σοφοκλή Βενιζέλου (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης).
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 174.
Με σεβασμό στους συνανθρώπους και αγάπη για την πόλη...
Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός Ηλίας Κακλαμάνης.
Ένα κτίριο πρότυπο για τα Κέντρα Κοινωνικής Φροντίδας στην Ευρώπη
Στην έκθεση «Περιπλανήσεις στην Ηλιούπολη» περιλαμβάνονται εικόνες που η φωτογράφος απαθανάτισε τα τελευταία δύο χρόνια κατά τη διάρκεια των περιπάτων της στην γειτονιά όπου μεγάλωσε και ζει.
Στη γεύση, αυτές οι απίθανες ιταλικές πολπέτες, θυμίζουν λίγο τα δικά μας γιουβαρλάκια, αλλά είναι πιο πικάντικα, περισσότερο σαν μεζές παρά σαν κυρίως πιάτο.
Ένα πρωτοποριακό σύστημα δασοπροστασίας και πυρόσβεσης έχει διαμορφώσει και ενεργοποιήσει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), πρόεδρος του οποίου είναι ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος...
Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Αυτές οι μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, ροζ πιπέρι και αυγά μάτια είναι ιδανικές για brunch αλλά και για ένα ελαφρύ και γρήγορο μεσημεριανό.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr