Μια έξοχη παραλλαγή των μυτιληνιών κρεμμυδοντολμάδων, που στο νησί τους λένε σουγάνια, εδώ γεμιστοί με κιμά και κουκουνάρια.
Μια έξοχη παραλλαγή των μυτιληνιών κρεμμυδοντολμάδων, που στο νησί τους λένε σουγάνια, εδώ γεμιστοί με κιμά και κουκουνάρια.
Ο 31χρονος αστυνομικός είχε τραυματιστεί στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ.
Για όσους δεν αρέσκονται στους πειραματισμούς, η απλή βασιλόπιτα κέικ είναι η ιδανική γιορτινή πρόταση, εύκολη και γρήγορη!
Ιδιαίτερη βελουτέ σούπα με ξινόμηλα και κουνουπίδι ιδανική για vegans!
Αέρινη και φίνα, η Πάβλοβα τιμά με το παραπάνω τη μπαλαρίνα-έμπνευση και δικαιολογεί τη φήμη της.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Είναι μία από τις 70 συνταγές για «Ρεβεγιόν χωρίς κόπο», στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/12 με την Καθημερινή.
Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Σμύρνη από την γονική αρπαγή του 12χρονου Δημήτρη από τη μητέρα του την Δευτέρα (18/12/2023), όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η Σάρα Μ. εξαφανίστηκε την Τρίτη 19 του μήνα - Την ίδια μέρα δηλώθηκε και η εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας, επίσης από το Παγκράτι
Πως σας φαίνεται φέτος να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά νόστιμα, λαμπερά και ξεκούραστα; Αυτή η απίθανα αρωματική βασιλόπιτα με ξερά φρούτα δεν θέλει καν μίξερ.
Ο Χρήστος Λέντζος έγινε πασίγνωστος για τον φραπέ που σέρβιρε στο μαγαζί του που βρισκόταν απέναντι από το Άλσος Παγκρατίου ως ζαχαροπλαστείο πολυτελείας το 1964 και παρέμεινε ανοιχτό έως το 2014 που έκλεισε.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστασίας στις 19/12/2023...
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 176.
Αν ψάχνετε μια ιδιαίτερη συνταγή για ένα γιορτινό κάλεσμα στο σπίτι, τη βρήκατε.
Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, Τόλης Σκουλαριώτης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε κάθε fashion event τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, έφυγε από τη ζωή.
Η συνταγή για να φτιάξετε παραδοσιακά μελομακάρονα αρωματικά, ζουμερά και τέλεια σιροπιασμένα, από δύο παλιές νοικοκυρές.
Η ιστορία και η συνταγή του πλούσιου σοκολατένιου κέικ της Αυστρίας με την μαρμελάδα βερίκοκο που προκάλεσε πολλές έριδες και έκαψε ακόμη πιο πολλές καρδιές.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Γνωρίζατε ότι πριν γίνει γλυκό, ο χριστουγεννιάτικος κορμός που κάνει την εμφάνισή του στα ζαχαροπλαστεία κάθε Χριστούγεννα, ήταν ένας αληθινός κορμός δέντρου;
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr