Μια απλή συνταγή για μοσχαρίσια κεφτεδάκια με μπόλικα μυρωδικά.
Μια απλή συνταγή για μοσχαρίσια κεφτεδάκια με μπόλικα μυρωδικά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Ανάρτησή του στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Ο 93χρονος γαλατάς στην Ηλιούπολη που έφτιαχνε το καλύτερο γιαούρτι στην πόλη
Η Δωδώνη σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η ανάκληση γίνεται μόνο για προοληπτικούς λόγους και πως η ίδια έχει ενημερώσει τον ΕΦΕΤ.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, τόσο από την εταιρεία “Αγροτική Βιοδιατροφική Α.Ε.” όσο και μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού...
Ο Βασίλης Μπακογιάννης, δημιούργησε το πρώτο εργαστήριο Παραδοσιακού Γιαουρτιού, το 1954, στο ίδιο ακριβώς μέρος που βρίσκεται και σήμερα, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 15α, στην Ηλιούπολη.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr