Στη γεύση φέρνει λίγο προς το καρυδάκι και η επίγευση είναι ατόφια ελιά.
Στη γεύση φέρνει λίγο προς το καρυδάκι και η επίγευση είναι ατόφια ελιά.
Αρώματα Ανατολής στο πιάτο μας.
Αυτό το εντυπωσιακό κρεμμυδόψωμο είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαίνεται!
Μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή, η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα μεταφέρει την ελληνική σημαία ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.
Το χθεσινό mail – τελεσίγραφο!!!!…... της δημοτικής αρχής (“δια χειρός” της αντιδημάρχου κας ΚΑΠΙΡΗ), να της παραδώσουμε τα ΚΛΕΙΔΙΑ του γραφείου του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ στο γκαράζ,...
Ένα μείγμα από ελιές, κάπαρη, μαϊντανό, χυμό και ξύσμα λεμονιού δίνει σε αυτό το σάντουιτς με ντομάτα και ανθότυρο πολύ φρέσκια και καλοκαιρινή αίσθηση.
Το ελληνικό ολυμπιακό ντουέτο (θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού) εκτέλεσε το πρόγραμμά του την Παρασκευή (14/6) με θέμα “Χαρταετοί”, σε μουσική υπόκρουση “Χαρταετοί και Χασαποσέρβικο” του Μίκη Θεοδωράκη...
Τα τσιγαριαστά μάραθα είναι ένα υπέροχο, πιο ασυνήθιστο αλλά απίθανο, λαδερό, μεζές και φαΐ, που αξίζει να δοκιμάσετε.
Μικρασιάτικη αυτή η λιτή, αλλά γεμάτη γεύση συνταγή για πατάτες γιαχνί με ελιές Καλαμών.
Νόστιμο, χορτοφαγικό, κατσαρολάτο φαγάκι από τη Σμύρνη με πατάτες, ντομάτα και ελιές, ιδανικό ως συνοδευτικό ή ως κύριο γεύμα.
Μετά το χρυσό στο τεχνικό σόλο η 29χρονη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα στο σόλο
Όλοι την Δευτέρα 05.02.2024 στις 11.30 π.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της πόλης
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ένα ακόμα εντυπωσιακό πρόγραμμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 272,9633 βαθμούς
Για την ημέρα και ώρα της κηδείας θα ενημερώσουμε
Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας της, έχουν ήδη υποβληθεί 530 επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες για φοροδιαφυγή στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ, ένας αριθμός που μεταφράζεται σε 70 κατά μέσω όρο καταγγελίες την ημέρα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 197.
Δέχεστε ύποπτα & ενοχλητικά τηλεφωνήματα;
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 205.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 70.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr