10 χρόνια ΜΕΙΩΣΗ μισθού - ΗΡΘΕ η ώρα του ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ
10 χρόνια ΜΕΙΩΣΗ μισθού - ΗΡΘΕ η ώρα του ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης
Ένα κέρασμα πεντανόστιμο και πολύ χαριτωμένο σαν το κλασικό μελομακάρονο απλά με έναν χουρμά γεμιστό με αμύγδαλο στη μέση.
Μια ονειρεμένη τηγανιά, για δύο ή για τέσσερις! Σε μεγάλες πείνες μπορείτε να τη συνοδεύσετε με ρύζι.
Τα πιο αρωματικά και ζουμερά σοκολατάκια με μανταρίνι, πανεύκολα και με 3 μόνο υλικά, ό,τι πρέπει για κέρασμα ή, γιατί όχι, να συνοδεύσουν τον ζεστό καφέ σας
Οι συρμοί θα διέρχονται από του συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση
Τραγανές και μελωμένες, οι δίπλες είναι ταυτισμένες με τα Χριστούγεννα. Και έχουν την τέχνη τους: το φύλλο πρέπει να είναι πολύ λεπτό και το τηγάνισμα να γίνει ταχύτατα.
Δρακόντεια μέτρα στις 6 και 7 Δεκεμβρίου με 7.500 αστυνομικούς λόγω της επετείου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης Ερντογάν
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
«Απ’ τα Νικολοβάρβαρα αρχίζει ο χειμώνας» έλεγαν οι παλιοί. Και στις 4 του Δεκέμβρη, της Αγίας Βαρβάρας, ετοίμαζαν το γλύκισμα με το όνομά της, έθιμο που κρατάει μέχρι σήμερα.
Εάν ο Εξωτερικός Αυτόματος Απινιδωτής δεν είναι λειτουργικός, δεν θα πραγματοποιείται ο εκάστοτε αγώνας
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Αυτός ο πουρές πατάτας έχει εκείνο το «κάτι» παραπάνω που χρειάζεται για να σταθεί σε ένα γιορτινό τραπέζι.
Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά τέσσερα άτομα πλησίασαν το κοσμηματοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο, έσπασαν τους υαλοπίνακες κλέβοντας κοσμήματα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.
Αυτό είναι το μέλλον, εκεί επενδύουμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις!
Κουραμπιέδες βουτυράτοι, παραδοσιακοί, με κονιάκ, καβουρδισμένα αμύγδαλα, πασπαλισμένοι με ζάχαρη άχνη! Ακριβώς όπως τους έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας!
Η έναρξη της αναδάσωσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο συνάντησης το Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, στη συμβολή των οδών Κιάφας και Διγενή Ακρίτα.
Ένα πανεύκολο, comfort γλυκό. Μια κρέμα σοκολάτας που γίνεται στην κατσαρόλα και γαρνίρεται με φουντούκια και φρούτα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr