Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Μια διαφορετική φασολάδα από τη κλασική, ο συνδυασμός των καρυδιών με τα φασόλια και τα λαχανικά είναι που τη κάνουν να ξεχωρίζει.
Τα φασολάκια στο Άγιο Όρος, συνήθως τα μαγειρεύουν λαδερά. Αυτή η συνταγή όμως είναι με χταπόδι και φρέσκες ντομάτες – ένα νοστιμότατο φαγητό.
Το δικό μας ριζότο: η μανέστρα μαλακώνει, σιγομαγειρεύεται και φουσκώνει απαλά, παραμένοντας ζουμερή και χυλωμένη. Οι γαρίδες απογειώνουν το πιάτο.
Ολόγλυκα φασόλια γίγαντες, που στο τέλος του ψησίματος πρέπει να μείνουν μόνο με το λάδι τους.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 70.
Η ιδέα "Παραδοσιακά και όχι μόνο..." κινείται ανάμεσα στο Δημοτικό, στο Έντεχνο, στο Λαϊκό και στο Ρεμπέτικο τραγούδι.
Οι Μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου & Λυκείου Αθηνών μας ταξιδεύουν σε αυθεντικά αποκριάτικα δρώμενα με μουσική και παραδοσιακούς χορούς.
Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ "Ιωνικές Γιορτές" του Δήμου Νέας Σμύρνης.Ο Παύλος Καρποδίνης μαζί με τους "ΑΡΑΘΕΛ" παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια σε ένα σύγχρονο άκουσμα, μαζί με καινούργια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr