Mια πολύ νόστιμη και αρωματική παραλλαγή της κλασικής συνταγής.
Mια πολύ νόστιμη και αρωματική παραλλαγή της κλασικής συνταγής.
Το δικό μας ριζότο: η μανέστρα μαλακώνει, σιγομαγειρεύεται και φουσκώνει απαλά, παραμένοντας ζουμερή και χυλωμένη. Οι γαρίδες απογειώνουν το πιάτο.
Ολόγλυκα φασόλια γίγαντες, που στο τέλος του ψησίματος πρέπει να μείνουν μόνο με το λάδι τους.
Παντρεύουμε τη σαντορινιά φάβα με την αλμυρή κάππαρη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 51.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 191.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr