Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος...
Πραγματοποιήσαμε νέα πλήρωση νερού σε όλες τις ποτίστρες των ζώων από τον Καρέα μέχρι την Ηλιούπολη και είναι και πάλι γεμάτες νερό για τους τετράποδους φίλους μας!
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Ο κανονικός αγώνας έληξε 73-73.
Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες κυρίως από το απόγευμα, οπότε και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Κυριακή 22.10.2023 και ώρα 02.00 μ.μ.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με τρία οχήματα και δέκα άνδρες που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά εντός του διαμερίσματος στο Παγκράτι.
Δεκαετίες αθωότητας για τους Αθηναίους σηματοδότησε το λούνα παρκ Αηδονάκια στο Μαρούσι.
Άλλες 49 συνταγές σας περιμένουν στην ειδική έκδοση του Γαστρονόμου «Σπιτικό ψωμί», την Κυριακή 22/10 με την Καθημερινή.
Καλό Σαβββατοκύριακο...
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 16.
Σας ενημερώνουμε ότι από τη φετινή χρονιά, ο τρόπος ανανέωσης των συνδρομών έχει αλλάξει.
Η διάρρηξη έγινε στις 20:40 το βράδυ της Πέμπτης - «Σήμερα μας βιάσαν οικογενειακώς ψυχολογικά και αυτό δεν θα το αφήσω έτσι»
Η εταιρεία στοχεύει να επαναφέρει τη σεξουαλικότητα για την οποία έγινε γνωστή
Ετοιμάστε τα πρώτοι! Αυτά τα πρέτσελ είναι αφράτα, ελαφρώς μαστιχωτά και ιδανικά για πρωινό, για σνακ, για όλες τις ώρες της ημέρας
Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 52.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr