Victoria's Secret: Τα τρανς και plus size μοντέλα έριξαν τις πωλήσεις - Στροφή ξανά στα σέξι ''αγγελάκια''

Άρτος και Θεάματα 20 Οκτωβρίου 2023

Η Victoria's Secret προσπάθησε τα τελευταία χρόνια να επαναπροσδιορίσει το brand της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.


Η αυτοκρατορία εσωρούχων γνώρισε πτώση στις πωλήσεις μετά τη στροφή της προς πιο ποικιλόμορφα μοντέλα, αντικαθιστώντας τους διάσημους «αγγέλους» με φιγούρες όπως η ποδοσφαιρίστρια Megan Rapinoe και το transgender μοντέλο Valentina Sampaio.

Ενώ αυτή η αλλαγή συγκέντρωσε θετικές κριτικές στο διαδίκτυο, δεν οδήγησε σε αύξηση των πωλήσεων και η εταιρεία, στοχεύει τώρα να επαναφέρει την έντονη σεξουαλικότητα, για την οποία έγινε γνωστή.

Όσον αφορά στις οικονομικές επιδόσεις, τα έσοδα για το 2023 προβλέπεται να φτάσουν τα 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας μείωση 5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και ακόμη χαμηλότερα από τα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια που πέτυχαν το 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Victoria's Secret, Martin Waters, αναγνώρισε ότι οι επιδόσεις της εταιρείας χρειάζονται βελτίωση, ιδίως σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του πυρήνα της. Η μάρκα σχεδιάζει να επεκταθεί με την εισαγωγή activewear και μαγιό, την ανανέωση των υφιστάμενων καταστημάτων και το άνοιγμα 400 νέων τοποθεσιών εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 840 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.