Η crostata al gelo di melone είναι μια ιταλική τάρτα γεμιστή με μια κρέμα καρπουζιού και σταγόνες σοκολάτας που αναπαριστούν τα κουκούτσια της.
Η crostata al gelo di melone είναι μια ιταλική τάρτα γεμιστή με μια κρέμα καρπουζιού και σταγόνες σοκολάτας που αναπαριστούν τα κουκούτσια της.
Αυτό το γλυκό είναι για τα καλέσματα της τελευταίας στιγμής.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 216.
Η φρανζιπάν, η αφράτη ψημένη αμυγδαλένια κρέμα, δένει πολύ όμορφα με τη σοκολάτα και το πορτοκάλι σ’ αυτό το θαυμάσιο γλυκό, που είναι μια πορτοκαλόπιτα σε μορφή τάρτας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 51.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.
«Στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα, μαζευτήκαμε με άλλα παιδιά της γειτονιάς για να παίξουμε σε μια αλάνα κοντά στις γραμμές του τρένου (οδός Κωνσταντινουπόλεως) που οχύρωναν οι ΕΛΑΣίτες.
κάθε Τετάρτη βράδυ σας περιμένουμε, με μουσικές βραδιές . .
Οι Τετάρτες και οι Πέμπτες στο Botr? αλλάζουν εντελώς! Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το Βοtr? ανοιγει τις πόρτες του από τις 9 μ.μ.
Σαν σήμερα δάκρυσαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ. Η Συμφωνία της Βάρκιζας υπογράφτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1945, με την οποία οι εκπρόσωποι του ΕΑΜ δέχονται να διαλυθεί ο ΕΛΑΣ και οι μαχητές του να παραδώσουν τα όπλα τους στην κυβέρνηση του Ν.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr