Δύο από τις πιο νόστιμες σούπες, η κολοκυθόσουπα και η παντζαρόσουπα, αρωματίζονται, καρυκεύονται και σερβίρονται μαζί σε ένα μπολ για ένα πρωτότυπο και γιορτινό πρώτο πιάτο.
Το κόψιμο, το αργό μαγείρεμα, η κρέμα, το κρασί και η κανέλα κάνουν αυτόν τον βουτυράτο πουρέ γλυκοπατάτας ένα από τα πιο νόστιμα συνοδευτικά για τα γιορτινά κρεατικά.
Φακές, γλυκοπατάτες και σελινόριζα σε ένα πικάντικο και αιχμηρό φαγητό, το οποίο βρίσκει ιδανικό ταίρι σε ένα αφράτο πιλάφι με σταφίδες και καβουρδισμένο κουκουνάρι.