Προσφορά για τους αναγνώστες μας

Άρτος και Θεάματα 03 Ιουλίου 2013

Τα «Κουνέλια» έχουν μια μακρά ιστορία στην ποιοτική εστίαση που ξεκινά από την οικογένεια Ψυχοπαίδα στα 1938.

Σήμερα, συνεχιστής της παράδοσης ο ιδιοκτήτης Γιώργος Ψυχοπαίδας, δίνοντας προτεραιότητα στις αξίες που τόσες δεκαετίες έχουν διατηρήσει τη φήμη τους αναλλοίωτη, έχει δημιουργήσει με αγάπη και μεράκι έναν υψηλής αισθητικής χώρο που θα φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Στην τοποθεσία του αρχικού κτηρίου, κατασκευάστηκε από την αρχή ένας νέος και πλήρως ανανεωμένος χώρος όπου στεγάζονται σήμερα τα «Κουνέλια». Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διατηρούνται δυο μεγάλες αίθουσες χωρητικότητας 300 ατόμων, ιδανικές για κάθε είδους εκδήλωση.

Τα ονόματα των αιθουσών αυτών, «Αστέριος» και «Μίνωας», έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. Οι βαπτίσεις του Αστέριου και του Μίνωα αποτέλεσαν τα πρώτα δυο πάρτι που διοργανώθηκαν εκεί, οπότε και με τη σειρά τους οι μικροί μας φίλοι έγιναν «νονοί» των αιθουσών.

Η άρτια υποδομή συνάντησε τη διακριτική πολυτέλεια δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για τη δεξίωση του γάμου σας, το πάρτι της βάπτισης του παιδιού σας αλλά και οποιοδήποτε άλλο event επιθυμείτε να οργανώσετε.

Στο πλαίσιο του ζεστού, οικογενειακού περιβάλλοντος που παρέχουν τα «Κουνέλια» θα επιλέξετε ανάμεσα σε ξεχωριστά χειροποίητα μενού, τα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Τα πιάτα που θα διαλέξετε παρασκευάζονται από εξαιρετικούς μάγειρες για εσάς. Τα εκλεκτά υλικά αλλά και η πολυετής εμπειρία στη γαστρονομία εγγυώνται αξέχαστες στιγμές απόλαυσης για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Εναρμονισμένοι με τις συνθήκες της εποχής, όλα τα μενού κυμαίνονται από 15? έως 23? το άτομο.

Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος , οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το καταρτισμένο και φιλικό προσωπικό και η εμπειρία , αναγάγουν τα «Κουνέλια» ως το περιβάλλον που θα φιλοξενήσει το όνειρό σας για μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Πείτε στον κ. Ψυχοπαίδα , ότι είστε αναγνώστης και φίλος μας και εκείνος θα κάνει καλύτερη τιμή. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, στιγμές  με λίγη ξεγνοιασιά, είναι απαραίτητες.

 

Τα Κουνέλια

Λ. Καρέα 102, Καρέας

τηλ: 210 7661006 & 7658700.

 

Προβλήθηκε 702 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 13 Απριλίου 2025: ''Γαριδόσουπα με κριθαράκι, από το Άγιον Όρος''

Μια πολύ νόστιμη, χυλωμένη και θρεπτική σούπα, που έχει εξαιρετική υφή, επειδή οι μοναχοί προτιμούν να πολτοποιούν ένα μέρος από τις γαρίδες ωμές, ενώ οι υπόλοιπες προστίθενται ολόκληρες.

Τα ζώδια το Σάββατο 12 Απριλίου 2025

Η Σελήνη από το Ζυγό σχηματίζει σήμερα ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους και αυτή η ενέργεια φέρνει μια όμορφη ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη για αρμονία και τη διάθεση για επικοινωνία και διασκέδαση.