Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025: ''Χορτόσουπα βελουτέ με μυρωδάτο ζωμό'' 26 Μαρτίου 2025 Σπανάκι, σέσκουλα, μυρώνια… Τα χόρτα και τα μυρωδικά της πίτας γίνονται και σούπα. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2024: ''Χορτόσουπα με αποφλοιωμένο κριθάρι'' 02 Δεκεμβρίου 2024 «Φάρον εκ κριθής» ονόμαζαν οι αρχαίοι Ελληνες το αποφλοιωμένο κριθάρι, είτε ολόκληρο είτε κομμένο σαν πλιγούρι. Διαβάστε Περισσότερα