Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Λαβράκι με βλίτα και ούζο στην κατσαρόλα'' 26 Ιουλίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στην ειδική έκδοση του Γαστρονόμου με τίτλο «Kαλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια». Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Ψάρι γιαχνί με ντοματίνια και καυκαλήθρες'' 23 Ιουνίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 169 Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Cioppinο - Ψαρόσουπα με λαβράκι, μύδια και γαρίδες'' 24 Μαϊου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 169. Διαβάστε Περισσότερα