Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 9 Μαρτίου 2025: ''Γιουβέτσι φούρνου με φιλέτο ψαριού και πέστο λιαστής ντομάτας'' 08 Μαρτίου 2025 Κυριακάτικο φαγητό που βγάζει αρκετές μερίδες. Η σάλτσα που θα φτιάξουμε για το γιουβέτσι είναι γλυκιά και λίγο όξινη και απογειώνει τη γεύση του ψαριού. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Γιουβέτσι με σπαλομίτα και μπόλικα μπαχαρικά'' 26 Μαρτίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 15 Διαβάστε Περισσότερα