Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας:''Αγκινάρες γεμιστές με ρύζι, αρακά και μυρωδικά'' 07 Απριλίου 2024 Οι τρυφερές αγκινάρες της εποχής και μια πράσινη, γέμιση με ρύζι, αρακά και μυρωδικά σε ένα θαυμάσιο πιάτο με τη γεύση της άνοιξης. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Μπριζόλες'' κουνουπιδιού με ταμπουλέ αγκινάρας 18 Μαρτίου 2024 Οι χοντρές φέτες του κουνουπιδιού όταν ψηθούν αποκτούν τραγανή κρούστα, χωρίς να χάνουν την ψίχα τους στο ψήσιμο, για χορταστικές μπουκιές. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Πένες από κόκκινες φακές, με φρέσκες αγκινάρες, ντοματίνια και βασιλικό'' 19 Απριλίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 181. Διαβάστε Περισσότερα