Tag: ΓΙΑ

Αυτές οι τηγανίτες από τη Μήλο θυμίζουν λουκουμάδες, αφού περιέχουν μαγιά, φουσκώνουν υπέροχα και σερβίρονται με μέλι, κανέλα και σουσάμι.

Αυτός ο αφράτος χαλβάς που φτιάχνουν οι Βεδουίνοι μάγειρες στην μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά είναι πολύ ελαφρύς, γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι.

Τίποτα δεν πάει χαμένο! Στην Ιταλία έχουν πολλά γλυκά στα οποία αξιοποιούν το ψωμί που έχει αρχίσει να μπαγιατεύει και το χρησιμοποιούν αντί για αλεύρι.

Το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου από τον Αιγόκερω και του Κρόνου από τους Ιχθείς που κορυφώνεται σήμερα Κυριακή, φέρνει ευνοϊκή επιρροή για την πρόοδο και την επίτευξη στόχων, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με τη συναισθηματική ευαισθησία.

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. - Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από το απόγευμα σε βόρειους τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.- Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Έξυπνη ιδέα για να αξιοποιήσουμε το ψωμί που μας έμεινε, αλλά και για να ετοιμάσουμε στο λεπτό ένα νόστιμο σνακ που θα συνοδεύσει τους μεζέδες και την μπίρα μας.