''Όνειρο ζωής'' χαρακτηρίζει ο ίδιος ο 40χρονος Αιτωλοακαρνάνας Σεφ με πορεία 17 ετών στον χώρο, Γιώργος Παπαγιάννης με καταγωγή από την Γραμμένη Οξυά Ναυπακτίας το βιβλίο με τίτλο «Παραδοσιακές Συνταγές με τις οποίες μεγάλωσα», ένα βιβλίο για το οποίο αντιλαμβάνεται κανείς πως ασχολείται με τις συνταγές παραδοσιακής κουζίνας αναφέροντας ως μέντορα αυτού την ίδια του την μάνα.
Οι βραβεύσεις που έχει εισπράξει είναι αμέτρητες με μία από αυτές να είναι από την ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε. ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις βραβεύσεις που έχουν γίνει στη Λίνδο αλλά και από το Πολιτιστικό Σύλλογο Ευηνοχωρίου «Η Αρχαία Καλυδώνα».
Παραγγελιές και Παραλαβή του Βιβλίου ''Παραδοσιακές Συνταγές με τις οποίες μεγάλωσα''
του Γιώργου Παπαγιάννη.
Τηλέφωνο 6982991260
Ακολουθήστε τον Γιάννη Παπαγιάννη στο facebook (εδώ)
και μια συνταγή από τον Γιώργο Παπαγιάννη
3 αυγά
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι αλεύρι
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Αλάτι ,πιπέρι
4 καρότα καθαρισμένα και βρασμένα
2 πατάτες μέτριες
½ φλ. τσ ελαιόλαδο
Μισό κ.γλ. κρέμα γάλακτος
1 λεμόνι (το χυμό του)
Αλάτι
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα