Ο Αντώνης Ρέμος στο Ντουμπάι: Από 500 μέχρι 50.000 ευρώ ο τιμοκατάλογος στη συναυλία του

Άρτος και Θεάματα 01 Απριλίου 2025

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει όποιος θέλει να απολαύσει τη συναυλία που θα δώσει ο Αντώνης Ρέμος στο Ντουμπάι. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζεται να χαρίσει μία βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική στην πρωτεύουσα του εμιράτου.

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στο Ντουμπάι σε μία εμφάνιση, το κόστος της οποίας για ένα vip τραπέζι «ζαλίζει».

Το φθηνότερο εισιτήριο είναι 500 ευρώ ανά άτομο, ενώ το πιο ακριβό τραπέζι αγγίζει μέχρι και τα 50.000 ευρώ για 15 – 20 άτομα.

Πιο αναλυτικά, στην εσωτερική πίσω σειρά το εισιτήριο κοστίζει 500/άτομο, στην εσωτερική μεσαία σειρά 630/ανά άτομο, στην εσωτερική πρώτη σειρά 750/άτομο.

Από την άλλη, στα εσωτερικά stand το εισιτήριο κοστίζει 630/άτομο, οι θέσεις εσωτερικά στο μπαρ κοστίζουν 380/άτομο, οι θέσεις εξωτερικά του μπαρ κοστίζουν από 1.000 έως 1.700 ευρώ/ άτομο ενώ, το super vip τραπέζι για 15-20 άτομα κοστίζει 50.000 ευρώ.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 454 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 1 Απριλίου 2025

Ανατρεπτική και εκρηκτική η Πρωταπριλιά φέτος, με την σύνοδο Σελήνης/Ουρανού στον Ταύρο να δημιουργεί αστάθεια σε οικονομικά και αισθηματικά ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.