Τσίπουρο και γεύσεις...

Άρτος και Θεάματα 30 Αυγούστου 2013

 

Η πλατεία Μουργκάνας (στον Άγιο Δημήτριο) γέμισε μυρωδιές από το παρελθόν ικανές να μας κάνουν να ζήσουμε το παρόν και να ονειρευτούμε ένα πικάντικο μέλλον.

Ένα ζεστό, φιλικό σπιτικό περιβάλλον έχοντας σαν οδηγητές στο ταξίδι του ουρανίσκου την Ρούλα και την Ιφιγένεια, δύο νέα κορίτσια, σας περιμένει για να δοκιμάσετε τους εκλεκτούς μεζέδες με παραδοσιακές συνταγές, όλα από τα χεράκια τους περασμένα και φτιαγμένα.

Η Ρούλα και η Ιφιγένεια, η Ιφιγένεια και η Ρούλα σας περιμένουν για να συνδυάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το παρελθόν με το μέλλον, αφήνοντας το παρόν να διασκεδάσει, να απολαύσει να χαρεί.

 

ttΤο Τσιπουράδικο
Πρεβέζης 48 - Αγ. Δημήτριος
τηλ: 211- 0122681  & 6986778064.

 

https://www.facebook.com/To.tsipouradiko.by.RIF

 

Προβλήθηκε 1832 φορές

Σωτηρία Μπέλλου: Δικαστική διαμάχη για την περιουσία της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η Σωτηρία Μπέλλου φαίνεται πως είχε παραχωρήσει σε κάποιο πρόσωπο το σπίτι στα Σπάτα με πράξη δωρεάς, ωστόσο, με ιδιόχειρη διαθήκη ανέτρεψε την προηγούμενη πράξη αφήνοντας το ακίνητο τελικά στην οικονόμο της

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 25 Απριλίου 2025: ''Ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά, το ανδαλουσιανό πιάτο του Πάσχα''

Τα ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά είναι ένα ιδιαίτερα δηµοφιλές πιάτο στην πόλη Κάδιθ, στις ατλαντικές ακτές της Ανδαλουσίας, όπου σερβίρεται το Πάσχα.