Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι»

Άρτος και Θεάματα 18 Νοεμβρίου 2015

Το Ηλιούπολη για Όλους σε συνεργασία με το Θέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ προσφέρει σε 2 τυχερούς μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» για αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 12:00 π.μ στο Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου, Λ.Σοφοκλή Βενιζέλου 114, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 

στείλτε e-mail στο [email protected] και οι δύο πρώτοι θα κερδίσουν την πρόσκληση.

 

Ο Αλαντίν ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με όπλο του την αθωότητα και με στόχο του να κερδίσει τη ζωή και την αγάπη. Σύμμαχοί του το Τζίνι του Λυχναριού και το πιθηκάκι του ο Αμπού. Εχθρός του ο Βεζίρης Τζαφάρ που διεκδικεί για τον εαυτό του τα μυθικά πλούτη του βασιλείου και το θρόνο.

 

Στον ρόλο του Αλαντίν ο Γιάννης Καλατζόπουλος

 

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Γιάννης Καλατζόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Νίκος Πόγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Μαρίλια Νομικού, Χρυσούλα Παπαδοπούλου

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60΄λεπτά ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιάννης Καλατζόπουλος, ΚΕΙΜΕΝΑ: Λίλιαν Τσέρτου

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ : Μίνα Μαυρομάτη ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Πόγκας ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση

 

ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης

 

Site: www.marionette.gr

YouTube: https://www.youtube.com/user/THANASISGOTSIS

Facebook: https://www.facebook.com/TheatroMarionettas

Προβλήθηκε 2115 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.