Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025: ''Ribollita, η φασολάδα της Τοσκάνης'' 18 Ιανουαρίου 2025 Το όνομά της σημαίνει «δύο φορές βρασμένη», μια που η χορταστική φασολάδα της Τοσκάνης, που έχει και πολλά λαχανικά, φτιάχνεται σε μεγάλες ποσότητες και ζεσταίνεται ξανά και ξανά. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Φασολάδα κλασική'' 05 Σεπτεμβρίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210. Διαβάστε Περισσότερα