Tag: ΤΗΓΑΝΙ

Η μπίρα και τα ασπράδια αυγών, χτυπημένα σε μαρέγκα, εγκλωβίζουν τον αέρα και αυξάνουν τον όγκο, δίνοντας μεγάλες αφράτες κροκέτες, σαν λουκουμάδες.

Αυτές οι τηγανίτες από τη Μήλο θυμίζουν λουκουμάδες, αφού περιέχουν μαγιά, φουσκώνουν υπέροχα και σερβίρονται με μέλι, κανέλα και σουσάμι.

Έντονη γεύση, ρωμαλέα κρεατικά, δυνατή σάλτσα, χωρίς καθόλου υγρά και μπόλικα μελωμένα κρεμμύδια, για την απαραίτητη υγρασία και γλύκα τους.

Και ποιος δεν αγαπάει τις πατάτες τηγανητές! Μικροί και μεγάλοι δεν μπορούν να αντισταθούν, ειδικά όταν πρόκειται για πατάτες τραγανές στο εξωτερικό και μαλακές στο εσωτερικό!